Володимир Бондарчук: Зміни у державі творять 5% населення

Володимир Бондарчук: Зміни у державі творять 5% населення Українці не мають опускати руки і втрачати надії на позитивні зміни. Адже навіть п’ять відсотків активних громадян може чинити зрушення у системі.
Таке сказав в ефірі телеканалу ZIK голова громадської організації «Родина Героїв Небесної Сотні» Володимир Бондарчук: «Мені здається, що всі герої, які віддали свої життя і на війні, і під час Революції Гідності, зробили все можливе для країни. Ми пам’ятаємо їхні подвиги. Тому тепер маємо боротися і за себе, і за них. Події Майдану та війна об’єднала людей. Я не вважаю, що пам'ять про загиблих притуплюються через постійний наплив схожої інформації. На мій погляд, це навпаки об’єднує, і ті, хто до кінця не зрозуміли, що відбулося на Майдані, з початком війни осягнули цю думку. Російсько-український конфлікт торкнувся дуже багатьох сімей. Люди, які були на фронті, повертаються звідти з іншими поглядами. Для того, аби змінювати державу достатньо навіть 5 % небайдужого та активного суспільства. Звісно, не все населення має один погляд на події. Проте зміни у державі творять 5% населення. Тобто, я все ж покладаю надії не на масу, а на малий прошарок активних людей, які зможуть витягнути свою країну. Ми, до прикладу, робимо офіційні звернення до президента, керівників судової гілки влади, проводимо прес-конференції. Певна реакція на це є».